"Сидиш у тилу, то хоч не скигли": Монатік спробував заступитися за шоу Олени Кравець, але щось пішло не так

Український співак MONATIK підтримав Олену Кравець, яка закрила своє шоу через скандал з державним фінансуванням проєкту. Так, у день оприлюднення заяви Кравець музикант підтримав ведучу в коментарях під її дописом в Instagram, передають Патріоти України.

За його словами, шоу для нього стало світлом надії на краще та подарувало безліч чудових емоцій. "Дуже добре шоу, чарівна, талановита ведуча, неймовірна команда гарних, добрих людей. Мене воно рятувало від темноти навколишньої безліч разів. Тримайтесь", - написав Дмитро.

Втім, деякі юзери не зрозуміли такої позиції Монатіка. В пориві агресії вони почали радити зірці поїхати на фронт і віддати ще грошей на знімання схожого контенту. Також одна з підписниць безпідставно поцікавилася, чи навідувався співак до Москви. Артист не став терпіти такої хвилі хейту. І різко відповів невдоволеним коментаторам, що не приїздив до РФ і дорікнув, що кожен може сховатися за аватарками й гніватися.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...