"Символ американського імперіалізму": На телебаченні КНДР ведучому заблюрили джинси (фото)

На телебаченні КНДР ведучому програми "Садові таємниці" заблюрили джинси. Про це повідомляє NK News, передають Патріоти України.

Зокрема, в одному з епізодів телесеріалу BBC британський телеведучий Алан Тітчмарш стоїть на колінах на грядці, доглядаючи за рослинами в джинсах. Але під час трансляції епізоду Корейське центральне телебачення (KCTV) застосувало ефект розмиття до його штанів. Це пов'язано з тим, що КНДР вважає джинси "символом американського імперіалізму", і будь-яка їхня демонстрація там заборонена.

У 2022 році Радіо Вільна Азія, що фінансується урядом США, повідомило, що режим розправився з "капіталістичною" модою і зачісками, націлившись на вузькі джинси і футболки з іноземними словами, а також фарбоване або довге волосся.

Зазначається, що північнокорейське телебачення регулярно транслює політично нейтральні іноземні телепрограми, наприклад, спортивні, і цілком імовірно, що програма про садівництво була піратською, аби обійти міжнародні санкції, запроваджені у відповідь на розробку Північною Кореєю ядерної зброї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...