Син керівниці Хмельницької МСЕК звільнився з пенсійного фонду за власним бажанням

Син керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи, яка зараз перебуває під вартою у київському СІЗО за підозрою у незаконному збагаченні, Олександр Крупа звільнився з посади начальника Управління Пенсійного фонду в Хмельницькій області. Про це повідомляє "Суспільне Хмельницький" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Олександр Крупа написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Наразі тимчасово виконує обов'язки перша заступниця Марія Квятківська.

4 жовтня працівники ДБР заявили про викриття керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи та її сина Олександра на незаконному збагачені. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже 6 мільйонів доларів США.

Що відомо про Олександра Крупу

Одружений, має двох дітей.

У 2023 році на посаді начальника Управління Пенсійного фонду в Хмельницькій області він заробив 657 тис. 126 гривень.

У декларації за 2023 рік Олександра Крупи зазначено, що він та його члени сім'ї мають 3 квартири, 25 земельних ділянок, 5 житлових будинків та два — недобудованих, 4 садових (дачних) будинки.

В його власності чотири автомобілі: VOLKSWAGEN TOUAREG 2013 року, AUDI Q7 2016 року, BMW X7 2022 року, AUDI Q8 2021 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої за Торецьк можуть сточити війська росіян, - військовий експерт

субота, 12 жовтень 2024, 17:08

Військовий оглядач Денис Попович в ефірі Radio NV розповів про бої за Торецьк, передають Патріоти України. Він нагадав, що в Торецьку окупанти «просочилися» до центральної частини міста. «Як бачимо, бої там тривають. Вуличні бої - це відсутність лінії ...

Загинули дорослі та діти: У Чечні стався вибух та масштабна пожежа на АЗС (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:43

У суботу, 12 жовтня, у столиці Чечні Грозному стався масштабний вибух на АЗС. ЗМІ повідомляють про щонайменше чотирьох загиблих, серед яких діти. Про це повідомляє Baza у Telegram, передають Патріоти України. За даними Baza, на АЗС, що знаходиться в Ах...