"Син рвався захищати": Відома українська блогерка налякала кадрами, як поліцейські вертольоти кружляли над її будинком у США (фото)

Українська ведуча та блогерка Аліна Шаманська перелякалася, коли побачила над своїм будинком у США вертольоти поліції. Тривалий час знаменитість не з'являлася у сторіз в Instagram, адже планувала відпочити від соцмереж, однак Аліна не змогла не розповісти приголомшливу історію, що трапилася з нею, зазначають Патріоти України.

Як поділилася Шаманська, у їхньому районі у Лос-Анджелесі почалася справжня паніка, коли на вулицях з'явилася поліція та закружляли пошукові вертольоти.

"Я не знаю, що трапилося, але це щось серйозне. Не так я планувала в сторіз виходити. Просто вертоліт кружляє над моїми дверима. Це значить, що хтось зараз тікає. І скоріше за все, з пістолетом. Запускати вертоліт, щоб він кружляв над парком, якщо він вкрав телефон, не будуть", - поділилася Шаманська.

У цей час син Аліни був на тренуванні з футбол, тож блогерка швидко побігла забирати його додому, але хлопчик дуже хотів піти на допомогу поліції.

"Футбол зупинили. А дале ще треба було докласти зусиль, щоб забрати Артура додому. Артур рвався захищати Америку голими руками! Пишаюсь його сміливістю", - розповіла Аліна.

Що саме стало причиною такої термінової пошукової операції наразі блогерці невідомо, тому вона планує звернутися до адміністрації будинку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...