Син спонсорів Шарія у Харкові долучився до батальйону "Монако" (фото)

Кореспондент Михайло Ткач побачив Кацубу-молодшого в аеропорту Монако, куди той прилетів чартерним літаком із Кишинева (Молдова), повідомляють Патріоти України.

15 березня 2023 року Олександр Кацуба вийшов із VIP-терміналу і підійшов на паркінг до Мерседесу еліт-класу не один, а з супутницею. Вони залишають валізи в автівці і, посміхаючись, віддаляються. Жінка поруч із Кацубою - його колишня дружина Тетяна Гузенко, з якою він офіційно розлучився ще у 2016 році.

Наступного дня пару Кацуба-Гузенко розслідувач побачив уже біля ресторану La Môme Monte-Carlo. Ту ж саму автівку підігнали прямо до дверей ресторану, за кермо сів Кацуба. У коментарі Михайлові Ткачу Олександр Кацуба повідомив, що "виїжджав за кордон на закупівлю автівок для ЗСУ і заїхав до дітей".

Згодом Тетяна Гузенко, із якою фіктивно розлучився Кацуба під час гучного корупційного розслідування, засвітилася на фото з дня народження екс"Віагри" Санти Дімопулос, який та святкувала у травні в Монако.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...