Син відомого голлівудського актора-путініста зіграв весілля з росіянкою

Син американського актора й режисера Стівена Сігала, того самого, який багато років підтримує політику Путіна, товаришує з диктатором та навіть має громадянство РФ, одружився з росіянкою. Дівчину звати Айрін Данилова, передають Патріоти України.

Відомо, що весілля відбулося в столиці країни-агресора. Це була закрита церемонія в елітному селищі Барвиха. Серед гостей був і сам путініст Стівен. "Стівен дуже тепло спілкувався з усіма, подарував невістці гарний букет троянд. Вибір сина він безумовно схвалює", - пишуть росЗМІ.

До слова, пара познайомилася кілька років тому в Москві на одному зі світських заходів. Вони приховували свої стосунки, але у 2023 році засвітилася разом в одному розкішному ресторані.

РосЗМІ також зазначають, що нащадок Сігала - 34-річний Домінік - разом з дружиною планує жити на батьківщині дівчини. До речі, він також підтримує погляди батька щодо політики диктатора, говорив, що любить російську культуру, неодноразово зізнавався в любові РФ і постійно із задоволенням туди приїжджає.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...