"Ситуація на краще точно не зміниться, запевняю": Російський пропагандист закликав якомога швидше закінчувати війну проти України (відео)

У так званому «z-середовищі» почали визнавати, що подальша ескалація у війні проти України ні до чого доброго для РФ не призведе. Таку думку, зокрема, висловив у прямому ефірі радіоведучий Комсомольської правди Іван Панкін, передають Патріоти України.

«Потрібно якомога швидше закінчувати… Не треба говорити: „Ми ще не починали“. Усе. Уже час закінчувати, інакше це точно до добра не доведе. Рівень ескалації підвищується автоматично. Це інерційний процес, його ніхто не регулює, його ніхто не тримає за штурвал, вибачте, він не на повідку, він сам по собі. І від того, що ми будемо тягнути, ну, ситуація на краще точно не зміниться, запевняю вас», — констатував російський пропагандист.

При цьому він додав, що антивоєнні настрої у РФ непатріотичними більше нібито не вважаються. «Так і хочеться крикнути: „Ні війні“. І зараз це навіть не буде якимось не модним, не патріотичним. Але, до кого звернутися з цим?», — питається розчарований Панкін.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські БПЛА пробилися до "дуже захищеного" аеродрому Борисоглєбськ і для РФ це стало несподіванкою, - військовий експерт

четвер, 3 жовтень 2024, 15:30

3 жовтня українські дрони атакували військовий аеродром Борисоглєбськ у Воронезькій області Росії, ударивши по складах із КАБами та літаках, повідомляють Патріоти України. Голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан вважає, що ураження...

"Як я відрахувалася після 1 дня навчання": Колишня студентка вразила соцмережі своєю історією

четвер, 3 жовтень 2024, 15:16

Дівчина розповіла історію, як прийняла рішення відрахуватися з університету після 1 дня навчання, яка стала хітом у соцмережах. Відповідний тікток виклала користувачка mariia_app, повідомляють Патріоти України. У своєму відео вона поскаржилася на заста...