"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України.

"За інформацією зі спецслужб, спецпідрозділи ГУР МОУ були перекинуті до Часового Яра для оборони цього важливого населеного пункту агломерації Краматорська, Костянтинівки, Дружківки та Словʼянська", - йдеться у повідомленні.

За словами Цаплієнка, бійці ГУР перебувають на цьому напрямку вже близько двох тижнів. Ситуація біля населеного пункту стабілізувалася. Водночас журналіст наголосив, що ситуація на цій ділянці фронту нагадує початок широкомасштабного вторгнення, коли спеціальні підрозділи розвідки використовувалися для оборони кордону та населених пунктів Київщини та Харківщини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Війна РФ проти України може спричинити черговий конфлікт між Китаєм та США - Портников

середа, 15 травень 2024, 0:00

"Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен прибув до української столиці з неоголошеним візитом - першим після того, як конгрес в США ухвалив рішення про виділення нової допомоги Україні", - розповідає оглядач Віталій Портников у своєму відео...

"Досягли цілей СВО": Росіяни розгортають нові морги на ТОТ для трупів окупантів, ліквідованих на Харківщини

вівторок, 14 травень 2024, 23:27

Через активізацію наступальних дій та зростання втрат ворога росіяни розгортають додаткові морги на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. Активісти зазначають, що нові морги...