Ситуація під Авдіївкою значно погіршилася, - Bild

Російські війська вийшли до залізничної гілки і підійшли до села Сєвєрне на південному заході від Авдіївки. Про це повідомляє військовий експерт Bild Юліан Рьопке, передають Патріоти України.

Шлях, яким велося постачання угруповання ЗСУ, звузився з 9 до 7 кілометрів і для логістики залишився єдиний маршрут через село Орлівка, зазначив аналітик. «Якщо росіянам дійсно вдасться взяти Авдіївку, це означало б кінець контрнаступу України», – вважає Рьопке.

У Bild наводять слова українського військкора Юрія Бутусова, згідно з якими ситуація значно погіршилася на північ від Авдіївки. Він вважає, що росіяни намагаються захопити там промзону, щоб відрізати логістичні шляхи постачання українських військових. «Їм вдалося встановити прапор на териконі (промисловому відвалі) навпроти Авдіївського коксохімічного заводу, але ЗСУ збили стяг безпілотником», – зауважує журналіст.

Блогер Роман Шрайк вважає, що навіть якщо росіяни візьмуть Авдіївку, це буде піррова перемога Путіна, яка приведе Росію до поразки у війні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...