"Ситуація щомісяця погіршуватиметься": Портников - про допомогу США Україні

Треба усвідомлювати, що з кожним роком цієї війни кількість і якість допомоги буде не збільшуватися, а зменшуватися. Війна Росії з Україною абсолютно логічним чином відійде на другий план перед новими конфліктами. Це величезне наше "щастя", що американський політикум намагається об'єднати сьогодні український конфлікт і конфлікт на Близькому Сході, який набагато важливіший для американців з точки зору їхніх власних позицій. Про це сказав політичний експерт та журналіст Віталій Портников на своєму YouTube-каналі 5 грудня, передають Патріоти України.

"Коли в Білому домі говорять, що немає якоїсь чарівної палички, за допомогою якої можна виділити гроші Україні, якщо не буде голосування в Конгресі – це об'єктивна реальність. Ми маємо усвідомити – в будь-якому разі, якщо ті гроші, які Джозеф Байден запланував виділити нам в своїх пропозиціях, будуть виділені, це все одно буде менше грошей ніж ті, які були на початку цього року нам виділені. Це все одно менше грошей у бюджеті, менше військової допомоги", – наголосив експерт.

За словами Портникова, якщо ці гроші не будуть виділені, або буде компроміс щодо меншої кількості грошей, або взагалі не відбудеться голосування в Конгресі - буде ще більш складна ситуація. "Краще вона (ситуація - ред.) не буде, і буде з кожним місяцем погіршуватися з точки зору західної допомоги, якщо говорити про американців, тому що ми вступили в передвиборчий рік", – пояснив він.

"Якби ви були республіканськими конгресменами, то розуміли б - потрібно продемонструвати, що для того, щоб виграв республіканський кандидат, потрібно продемонструвати, що демократичний кандидат – слабак. А для цього потрібно завалювати всі його ініціативи і нагадувати, що гроші мають йти до Сполучених Штатів, а не кудись до України, де вони розкрадаються", – резюмував Віталій Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...