"Ситуація з заступником міністра МВС Тишлеком, про яку вже стали забувати, повинна мати продовження", - Гудименко

"Ситуація з заступником міністра МВС Дмитром Тишлеком, про яку вже очікувано стали забувати (бо дагестанці шукають євреїв у двигунах, Time видало статтю, а Арестович знову щось пи*данув), має мати своє продовження", - пише політичний діяч Юрій Гудименко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"МВС в принципі завжди було максимально закритою структурою. Це призводило і призводить до все нових і нових проблем, і Євромайдан тому доказом.

Водночас ми маємо приклади, як закриті структури ставали відкритими. Деякі – зі старту, як наприклад НАБУ і НАЗК, при яких створено громради з широкими повноваженнями і можливістю впливати на кадрову політику. Деякі – шляхом відкриття дверей в структури, створені закритими, як наприклад Громадська антикорупційна рада при Міністерстві оборони.

Тож якщо МВС саме не порається з тими тишлеками, так давайте віддамо ці функції громадськості. Це вже працює, як в РГК НАБУ. Я пропоную у найкоротший термін створити комісії для відбору кандидатів на керівні посади в Міністерстві внутрішніх справ та Національній поліції України. Ці комісії мають включати представників громадського сектору, які спільно з іншими уповноваженими особами та структурами проводитимуть перевірку кандидатів і надаватимуть рекомендації щодо їхнього призначення.

А по питанню безпосередньо замміністра Тишлека я відправив заяви в ДБР і НАЗК. Бо завтра Арестович знову відволіче увагу. А таке забувати і спускати на тормозах не можна. Не маємо права".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...