"Сижу в нечеловеческих условиях, нас держат как свиней!": Гіркін вийшов у прямий ефір з російської в'язниці (відео)

Терорист Ігор Гіркін, який відбуває покарання у російській в'язниці, поскаржився на погані умови й забезпечення. Він закликає колонії та владу змінити ставлення до людей. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Не оминув увагою Гіркін ситуацію зі своїм товаришем Михайлом Полинковим. Як відомо, він повоював в Україні, але самовільно залишив фронт. Терорист закликав усіх небайдужих захистити бідолашного.

"Акцентую увагу: допоможіть Михайлу, будь ласка, не опинитися у такому ж становищі, як я. Він цього зовсім не заслуговує, він чесно відвоював свій рік добровольцем. Якщо такі мерзотники, як Володимир Рудольфович (Соловйов – ред.), запроторять його до в'язниці тут йому буде зовсім погано. Він піде, як тут кажуть, "на чорну", – бідкається Гіркін.

Гіркін описує свій стан як "середньої паршивості". Мовляв, клімат такий, до якого дуже довго люди адаптуються. "Сиро, мокро. Є проблеми із речовим забезпеченням. Усі мокрі ходять, немає сушилок... Це не в мене одного проблема, це в усій колонії. Необхідно якось думати про людей не як про свиней, яких можна ганяти туди-сюди. При цьому абсолютно байдуже ставитися до їхнього здоров'я", – зазначив Ігор "Стрєлков" Гіркін.

Дружина терориста щиро сподівається, що після таких відвертих зізнань не відключать від зв'язку. Втім згодом вона перервала ефір на найцікавішому моменті, не давши чоловікові довести ниття до кінця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не для того, щоб врятувати: Авіаексперт припустив, чому Росія перемістила МіГи у Білорусь та як це пов'язано з літаками А-50

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 14:04

Російські винищувачі МіГ-31К, які було переміщено до Білорусі, можуть бути використані для співпраці з радіолокаційною станцією "Небо-М", оскільки Росія зараз боїться використовувати літаки далекого радіолокаційного виявлення А-50. Про це в ефірі "Київ...

"Сижу в нечеловеческих условиях, нас держат как свиней!": Гіркін вийшов у прямий ефір з російської в'язниці (відео)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 13:15

Терорист Ігор Гіркін, який відбуває покарання у російській в'язниці, поскаржився на погані умови й забезпечення. Він закликає колонії та владу змінити ставлення до людей. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Не оминув...