"Ты что, и детей убивал?": Окупант шокував свою дівчину військовими злочинами в Україні, - перехоплення ГУР (аудіо)

Дружина/подруга окупанта у щирому подиві й не розуміє, як Україна буде розплачуватися за "надану їй військову допомогу". Також вона в шоці з зізнання її чоловіка/хлопця у скоєнні ним тяжких злочинів, а саме вбивств дітей. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови окупанта з жінкою, опубліковане Головним управілянням розвідки Міноборони.

"Ну так они же и тебя хотят вырезать, понимаешь? Ты что, и детей убивал, Кирилл? Ты же говоришь всех подряд… Ну, и ты тоже? Кирилл, ты серьезно!? Почему ты мне об этом не сказал? Почему ты мне не сказал о том, что ты там тоже детей убивал? Почему не сказал?", - каже шокована жінка.

Перед цим вона міркувала, що Україні доведеться розплачуватися за військову допомогу від Європи. Нібито, потрібно буде "віддати якусь частину території": "Я вот удивляюсь: вот то, что Европа им помогает, они думают, что это, наверное, помощь просто? Это же они не просто помощь дают. А с надеждой, что им деньги вернут или что? Как, как столько там денег? Зачем им? […] Так в том то и дело, что в любом случае вы отдадите какую-то часть территории… Отдайте уже России и ну… успокойтесь и забейте вы *ер уже".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно