"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка напередодні очолила Національний авіаційний університет, передають Патріоти України.

У мережі Семеновій дорікали, що вона закінчила аспірантуру, проте так і не захистила дисертацію.

Милованов зауважив, що теж навчався в українській аспірантурі і так само не захистив дисертацію, бо вимоги до неї «не мали нічого спільного з наукою, були бюрократичними заради бюрократії».

«Мета ритуала була переконатись що ти готовий витрачати час марно і тупо, щоб показати повагу до системи. Бо такі «правила». То я не захотів цього робити, бо я бунтар, і не захистився. І після років, десятиріч наукової карʼєри в світі, вважаю що я зроби правильно і гідно. Та система вбивала творчість і життя в душі науковця, вона вчила служінню мертвій системі наукової мафії», – написав Милованов.

За словами ексміністра, згодом він захистив PhD в топовому університеті своєї спеціальності в США. «Це були 5 найкращий інтелектуальних років мого життя. Справжня наука. Я мрію щоб такі наукові середовища були в Україні і я працюю над цим і досягну цього», – підсумував Милованов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Панство, нічого не муляє?": Військовий різко висловився про чоловіка у футболці з написом "ухилянт" (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:44

Журналіст, блогер та військовослужбовець ЗСУ Віктор Трегубов різко висловився про чоловіка у футболці з написом “ухилянт”. Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Facebook, доповнивши його світлиною, передають Патріоти України. “Панство, ...

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...