Таємниці королівського двору: Як принц Вільям та Кейт Міддлтон карають дітей за непослух

Герцог і герцогиня Кембриджські використовують «диван для бесіди», коли хтось з їхніх дітей здійснює проступок.

Інсайдер зазначив, що принц Вільям і Кейт Міддлтон ніколи не кричать на шестирічного принца Джорджа, п’ятирічну принцесу Шарлотту та дворічного принца Луї, передають Патріоти України з посиланням на британські ЗМІ.

«Неслухняну дитину забирають з місця сварки, і Кейт або Вільям спокійно з нею розмовляють. Їм все роз’яснюють, описують наслідки, і вони ніколи не кричать на них. Кричати на дітей категорично заборонено, неприпустимий навіть натяк на це. Кетрін трохи суворіше поводить себе з дітьми, ніж Вільям», — розповіло джерело видання The Sun.

Няня королівського подружжя Марія Тереза Турріон Борралло приймає всі рішення за згодою герцогів. «Марія ніколи не діє в односторонньому порядку стосовно питань дисципліни. Кейт і Вільям — вимогливі до дітей, але у них є чудова здатність це приховувати. Це майже військова операція, але ви ніколи не здогадаєтеся про це, тому що вони активно працюють над вихованням своїх дітей, але роблять все так, щоб вони були щасливі й відчували себе розслаблено. Вони прислухаються до дітей, але зберігають твердість. Джорджа, Шарлотту та Луї часто хвалять за те, що вони добре поводяться на публіці», — додав інсайдер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...