"Так, це кіно про поганців, але...": Відомий актор пояснив популярність серіалу "Слово пацана" в Україні

Відомий український актор Андрій Ісаєнко пояснив, чому російський серіал "Слово пацана" став популярним в Україні. За його словами, людям подобається дивитися стрічки про бандитизм, передають Патріоти України.

"Згадайте "Бригаду", яка була на піку популярності. На пострадянському просторі цей серіал мав величезний успіх. А фільм "Хрещений батько"... Так, це кіно про поганців, про заборонене, про злочинність, але він мав світовий успіх", - зазначив Ісаєнко.

Також він припустив, що серіал "Слово пацана" дивляться тому, що багато хто застряг в 90-х. "Можливо, вони ностальгують за тим кризовим часом. Мені взагалі дивно, коли люди продовжують дивитися російські серіали і слухають їхню музику. Чому так? Не знаю. Я сам шукаю відповідь на це питання", - додав Ісаєнко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше ніяких інших формул немає - Портников

субота, 7 вересень 2024, 21:43

З РФ можливі перемовини про припинення вогню, і лише за деяких умов. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я виходжу з аксіоми, що російсько-українські перемовини про закінчення війни в принципі неможливі. Про це...