"Так и мой питбуль победить может": Росіяни зацькували переможницю конкурсу краси "Королева Далекого Сходу" (фото)

Днями в російському Хабаровську пройшов конкурс краси «Королева Далекого Сходу», де визначили переможницю – Олену Наговіціну. Проте росіяни зовсім не оцінили такий вибір жюрі, ба більше, вони почали цькувати та висміювати переможницю, зазначають Патріоти України.

Новообрана «Королева Далекого Сходу» обійшла 29 учасниць і тепер представить свій регіон на конкурсі «Місіс Росія» у Москві в червні. Якщо вона переможе і в столиці, далі – міжнародний конкурс.

На сторінці організаторів шоу Олену Наговіцину описують як засновника благодійного фонду «БлагоДарю» та експерта у сфері нерухомості. Вона працює вже понад 25 років.

Як пишуть російські ЗМІ, переможницю почали травити співгромадяни на сторінці соцмережі «Вконтакте». Росіяни критикують зовнішність переможниці, називаючи її «офіційною особою Масляної» та «бабусею». Втім, є й ті, хто захищає Наговіцину, відзначаючи її успіхи, своєрідний шарм та активну життєву позицію. Сама Олена Наговіціна заявляє, що не звертає уваги на негативні коментарі, мовляв, вона вже приміряє корону.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...