"Така ху*ня, їб*ть": Поранені окупанти евакуюються з поля бою буквально навкарачки (відео)

Через брак евакуаційного транспорту поранені російські загарбники відповзають з поля бою буквально навкарачки. Відповідне відео опублікував у соцмережах один з окупантів, передають Патріоти України.

Утім, хоч якось допомогти своєму товаришу по службі він не захотів, лише почастувавши того сигаретою. «Пацаня повзе. Доповзеш, братуха?», — поцікавився росіянин у пораненого, після чого пішов собі далі, залишивши того напризволяще.

Ба більше, за ними йшов ще один російський солдат, який товаришеві, що повз, також нічим не допоміг. «Така ху*ня, їб*ть», — резюмував автор відео.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не витримують вогневого впливу: Російські солдати без наказу втекли зі Старомайорського: Z-канал б'ють на сполох через катастрофу, що насувається на півдні

неділя, 16 червень 2024, 4:15

Група військових РФ кинула позиції у Старомайорському на Запорізькому напрямку, про окупацію якого лише кілька днів тому оголосило російське Міноборони. . Про це пише російський Z-канал «ВДВ за Чесність та Справедливість», за яким стоять офіцери угруп...

Російські окупанти просунулися біля Сокола і в Новоолександрівці - DeepState

неділя, 16 червень 2024, 3:25

Аналітики DeepState повідомляють про просування росіян біля Сокола і в Новоолександрівці Покровського району на Донеччині. Про це повідомляє ресурс DeepState, наводячи до того ж зміни лінії фронту на мапі.