"Таке враження, що "хтось" продовжує серію "Кумедні соціальні експерименти своїми руками: ти це можеш!" - політтехнолог Голобуцький

"Зелена безмасочна «Буковель» контрастно, об’ємно, голосно донесла до кожного: національний карантин епічно провалено. Бо його знов поділили на «карантин для еліти» - суто абстрактний, «числиться щось таке». І на «карантин для громадян»: коли купівля порошку перетворюється на кримінальний квест", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кампанію з тестування на корону теж провалено: чимдалі менше родин можуть собі фінансово дозволити кілька повторних тестів на всю родину. В безкоштовних тестах відмовляють майже всім. Нема загальнонаціонального тестування – нема релевантної статистики захворюваності – нема фундаменту для розробки загальнонаціональної програми боротьби з пандемією.
Кампанію з вакцинації теж провалено. Не тільки через провтики міністерства і спроби наваритись від урядовців. Лікарі тікають. Ті. що лишились, переходять на дистанційне консультування, і то дуже неохоче. Забезпечити організацію послідовної масової вакцинації, а головне – ревакцинації точно через 21 день просто немає кому. Система попливла.
І найвеселіше. Дії двох вакцин вистачить – та-дам! – гора на пів року. Тобто, десь ближче до осені 2021-го влада має знов десь знайти кошти на чергову вакцинацію. При тому, що і на першу грошей немає, загальнонаціональною в нас вакцинація не буде.
Навесні 2020-го українці збирались «якось вже перетерпіти ту пандемію». Взимку 2021-го на убезпечення від коронавірусу махнули рукою навіть на рівні банальних масок і дистанціювання. А потім остаточно впаде економіка...
Таке враження, що «хтось» продовжує серію «Забавні соціальні експерименти своїми руками: ти це можеш!». Спробував підсунути на вибори клоуна – прокатило. Вони самі довго не вірили, що це серйозно – але змушені були прийняти реальність. Тепер пробують домогтись, судячи з усього, соціального вибуху: на якому саме етапі економічного інформаційного. психологічного, соціального тиску відбудеться «біґ бада-бум!». Бо інакше пояснити настільки цинічні і абсолютно публічні демарші складно".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.