Такер Карлсон після інтерв'ю з Путіним став ведучим програми на пропагандистському телеканалі у РФ

Американський пропагандист Такер Карлсон, який взяв інтерв'ю в російського диктатора Володимира Путіна, став ведучим шоу Tucker на пропагандистському телеканалі Россия 24. Про це повідомив Інститут масової інформації у вівторок, 21 травня, передають Патріоти України.

Як зазначає ІМІ, у першому випуску програми Карлсон обговорював з «експертом» кліщів та симптоми хвороби Лайма. The Insider додає, що їм не вдалося з’ясувати, на яких умовах Карлсон працює з пропагандистським телеканалом — або він став працювати в них, або продав право на копіювання його матеріалів. Водночас кремлівське медіа представило шоу як Россия 24 и КарлсонТВ представляют.

Російське видання додає, що останній випуск Карлсона присвячений кліщам не випадково, бо це «біологічна зброя США».

Інтерв'ю Путіна Такеру Карлсону

9 лютого Карлсон опублікував інтерв'ю з Путіним, яке тривало понад дві години.

У ньому Путін наводив «копії листів Богдана Хмельницького» російському цареві та звинувачував Україну у відмові від переговорів. Інститут вивчення війни (ISW) зазначив, що Путін скористався інтерв'ю, щоб дві години озвучувати брехливі тези про війну, історію, Україну та українців. Зрештою диктатор фактично довів своє бажання знищити Україну.

В адміністрації президента США заявили, що інтерв'ю американського медійника Карлсона з Путіним є «просто непотрібним». Карлсон пішов із телеканалу Fox News у квітні 2023 року, після чого запустив у соцмережі X своє шоу.

Він неодноразово поширював фейки й російську пропаганду про Україну та розв’язану проти неї повномасштабну війну. Наприклад, Карлсон звинувачував Україну в підриві Каховської ГЕС. Карлсон також з’являється в ефірах кремлівських пропагандистських каналів. Детектор медіа називав його «американським Соловйовим».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...