Такеру Карлсону теж радять приготуватися: Є підозра щодо отруєння одного з топпропагандистів Росії

Справжній переполох стався у стані російських топ-пропагандистів з ранку у понеділок. За наявною інформацією, одному з найвідоміших діячів «цеху» вранці стало різко погано. Кажуть, що одразу дві карети швидкої медичної допомоги заїжджали на закриту територію будинку за адресою Долгоруківська, 6, передають Патріоти України.
За словами ТГ-каналу Валдайський Холодильник, пізніше стало відомо, що пацієнт живий, але має симптоматику, характерну для отруєння невідомою речовиною. Колеги хворого, у свою чергу, болісно відреагували на те, що сталося, одна з них тепер відмовляється їхати до столиці, воліючи залишатися у своєму будинку в Істринському районі, ймовірно, якийсь час працюватиме дистанційно.

"К слову, мои источники в силовых структурах утверждают, что не лишним было бы озаботиться собственным здоровьем американскому журналисту Такеру Карлсону, который после качественной отработки многомиллионного гонорара в Москве, наговорил откровенной чуши по возвращению в США. Такое в стане его последних заказчиков прощать не принято", - додав автор пабліка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжні московські біси: Як росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині (відео)

понеділок, 3 червень 2024, 0:55

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з безпорадних. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. . "Невиліковно хвора нація, яка сама знімає свої воєнні злочини. Так російські виродки знущаються з ук...

Постскриптум до бою Усик-Ф'юрі. Чому британці вболівали за українця, - Віктор Трегубов

понеділок, 3 червень 2024, 0:30

"Я теж останній тиждень почитав багато іноземних пабликів. Благо, ФБ так налаштований, що прочтеш один – тобі ще два тижні підкидати за темою буде", - пише блогер та військовослужбовець Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають...