Тактика обстрілів РФ зміниться: Злий Одесит стривожив прогнозом після удару по Дніпру

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит) вважає, що після ракетного удару російських окупантів по Дніпру 14 січня можна говорити про зміну тактики обстрілів РФ. У своєму Telegram експерт припустив, що ракетні удари РФ тепер можуть бути одночасно спрямовані на два типи об'єктів: об'єкти критичної інфраструктури та цивільні об'єкти, передають Патріоти України.

"Так, раніше росіяни так само під час ракетних ударів завдавали шкоди цивільним об'єктам, в результаті яких гинули цивільні. Але у випадку в Дніпрі це був цілеспрямований удар ракетою, бойова частина якої становить без малого тонну! Так, такі удари ракетою Х-22 були і раніше. У Кременчуці, Сергіївці, Затоці тощо... Але в даному випадку це житловий мікрорайон, а не супермаркет, який могли прийняти за склад, або туристичний комплекс зі злощасним мостом. Виправдатися, мовляв, не туди потрапили – не виходить", – наголосив Коваленко.

За його словами, навіть відкривши карту, видно що це – житловий масив і "при відхиленні від цілі ти все одно потрапляєш в житлову багатоповерхівку". "Тобто цей сектор, забудований житловими будинками, був обраний російськими терористами навмисно. Щоб при направленні туди ракети, вона все одно зруйнувала і вбила. Очевидно, що Х-22, які абсолютно не підходять для високоточних ударів, будуть під час масованих обстрілів застосовуватися по житлових кварталах. У свою чергу, більш точні Х-101 і КР "Калібр" можуть і далі застосовуватися по об'єктах критичної інфраструктури", – резюмував Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...