"Таких - навряд чи дві": Український письменник під час обстрілу в піжамі проїхався в ліфті з двома красунями і "зрозумів страшне"

Український письменник Андрій Кокотюха розповів історію, як 26 серпня через масований удар по Україні мусив спускатись в укриття на парковку. Проте перетнувшись у ліфті з двома жінками усвідомив "страшне" щодо ставлення до війни в України. Своїми думками він поділився з підписниками на власній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

У дописі Кокотюха розповів, як між вибухами спускався у ліфті на парковку: "Між вибухами. Спускаюся в ліфті в парковку. На мені піжамні штани і стара футболка. А в ліфті вже були дві молоді жінки. Чи двоє молодих жінок. Як практик об'єктивації відразу оцінив: зроблені губи, але без фанатизму, сукенки - мовби на вечірку з просеко і легкими наркотиками, загалом хоч обкладинки журналів прикрашай, куплять. Або ж виставляйте їхні фото в мережі, буде 100500 "уххх!". У однієї - величезний букет рожевих троянд. Інша тримає пакет із порожніми пляшками з-під вина, вартість якого і Чепинога не потягне".

Додав, що говорили жінки російською. Крім цього, зробив також наступні висновки: "Їхали на мінус другий, там напевне чиясь машина. Ні. Я не проти того, аби між вибухами чи під час тривог жінки незалежно від віку гламурно виглядали, стежили за собою на зло ворогам. Це Україна. Просто тут є нюанс: я не певен, що для цих двох існує війна. В принципі".

Кокотюха написав, що не впевнений, чи вважають вони ворогом саме Росію: "І що Росія для них ворог. Їхній ворог - той, хто зачинив спа-салон, бо тривога і вибухи. Звичайно, вони тікатимуть, коли бабахне поруч із ними. Але вони тікатимуть, бо інстинкти вимагають. Вони навряд розуміють, що аби не війна Росії з нами - нічого б не бабахало щодня. Їхні вирази облич - не "тримаймося, все одно не здамося, такі красиві", а "нам пофіг на все, заспані ви не доглянуті людці в чому попало".

У кінці допису письменник припустив: "Таких - навряд дві на всю нашу країну". Додатково в коментарях вирішив пояснити, на що саме хотів звернути увагу своєю публікацією: "Я візуал. Я завжди сприймаю очима. І це не той випадок, коли актори на майданчику чи на сцені грають ролі, перед тим пройшовши через гримерку. Добре виглядати під час тривог, особливо для українок - наше все. Українки цим пишаються і правильно роблять. Але там треба було обох бачити".

На його думку, вони поводили себе так, наче війни нема: "А всі довкола чогось метушаться, дивні людці". Це і викликало хвилю емоцій у Кокотюхи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...

Африка ось-ось спалахне: В ключовому регіоні світу назріває війна, яку ніхто не помічає, - місцеві аналітики

понеділок, 26 серпень 2024, 22:14

На сході Африки, куди Україна продає своє зерно, незабаром може спалахнути нова велика війна. Агресором може виступити Ефіопія. Про це в авторській статті для The New York Times пишуть наукові співробітники Університету Могадішо (Сомалі) Аф’яр Елмі та ...