"Таких історій було до десяти": Глава СБУ поділився подробицями про замахи росіян на Буданова та Резнікова (відео)

Служба безпеки України імітувала вбивство військовослужбовця і таким чином запобігла замахам на вбивство начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова та міністра оборони Олексія Резнікова. Зловмисника, який мав стати виконавцем, затримали у серпні. Новими деталями резонансної справи поділився глава СБУ Василь Малюк в інтерв'ю Наталії Мосейчук, передають Патріоти України.

Він заявив, що це була не єдина спроба РФ вбити українських високопосадовців. Малюк розповів, що спецслужби РФ постійно працюють над організацією вбивств: "Не розповідатиму деталі, тому що вони також навчаються на своїй ганебній практиці. Працюють вони по багатьох чиновниках у нашій країні. Є цілі №1, №2".

Він розповів, як пройшла спецоперація із затримання чоловіка, який мав на замовлення РФ здійснити вбивства Буданова та Резнікова. "Ворог маршрутував сюди виконавця. До цього вони ставили перевірочне завдання агентурі, наявній в Україні. Завдання щодо ліквідації одного військовослужбовця. Було здійснено контроль за скоєнням злочину, імітація, фотовідгуки їм відправили, вони за це вже розрахувалися. Зрозуміли, що ми вміємо працювати", – поділився Малюк, як вдалося обманути російські спецслужби.

"І після цього відправили безпосередньо виконавця для великої справи. Спочатку вони заплатили 100 тисяч доларів, щоб це все почати. І вже після цього ми їх затримали. Заїжджали через третю країну. Таких історій не одна і не дві, їх до 10", – додав Малюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...