Талановитих "винахідників" досі шукають: Пам’ятник Кобзону "продавав" наркотики у центрі Москви (відео)

У Москві пам’ятник російському співаку Йосипу Кобзону, який став одним із символів військової агресії РФ проти України, виявився причетним до торгівлі наркотиками. Про це розповіли у місцевих Telegram-каналах, передають Патріоти України.

Як повідомляється, невідомі використовували 12 музичних платівок, вмонтованих у тротуар поруч із пам’ятником у Збройовому провулку, для реклами наркошопу. На кожній із них було розміщено QR-коди, просканувавши які будь-хто міг би послухати пісні Кобзона. Однак виявилося, що хтось змінив усі посилання таким чином, щоб вони вели на сайт, що спеціалізується на продажу заборонених речовин.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 жовтня. Що українці здавна робили цього дня, аби мати достаток увесь рік

неділя, 6 жовтень 2024, 7:05

6 жовтня за новим церковним календарем (19 жовтня за старим) - день пам'яті св'ятого апостола Фоми, одного з 12 апостолів Христа, передають Патріоти України. За старим календарним стилем - день пам'яті святої мучениці Іраїди Олександрійської. Фома був ...

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...