Там, де з'являється "рускій мір": У звільненій Снігурівці знайшли катівню, яку облаштували російські окупанти (фото)

У Снігурівці Миколаївської області після звільнення від російських окупантів було виявлено катівню, де загарбники тримали цивільних і піддавали знущанням. Про це повідомляє Telegram-канал офіцера Армії оборони Ізраїлю Ігаля Левіна.

Зазначається, що інтервенти практикували тортури над проукраїнськи налаштованими місцевими жителями, а приміщення виявили військові ЗСУ, коли звільнили населений пункт 10 листопада.

"Катівня у Снігурівці, де рашисти катували українців та українок", - підписано кадр.

Інформацію про тортури озвучили також вночі 12 листопада в Telegram-каналі Оперативний ЗСУ, супроводивши посаду цим же знімком.

"У населеному пункті Снігурівка на Миколаївщині, що був захоплений російськими військами до 10 листопада, коли його звільнили українські воїни, окупанти катували місцевих жителів. Там виявили катівню, де росіяни знущалися з українців", - йдеться в публікації.

Де саме розташовувалась ця кімната тортур і в якій будівлі - не уточнюється.

При цьому варто зазначити, що за інформацією прес-служби Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, російські солдати в Снігурівці "займались беззаконням та жахливими катуваннями" у зруйнованій будівлі відділу поліції.

"Попереду багато роботи - як по встановленню закону та притягнення кожного винного до відповідальності, так і до відбудови зруйнованих будівель!" - висловився начальник ГУ Нацполіції Сергій Шайхет.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...