Там достатньо серйозна номенклатура: Військовий експерт відповів, чи надасть КНДР артилерійські боєприпаси РФ

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко висловив думку, що Північній Кореї є чим допомогти Росії, зокрема, боєприпасами 152-го та 122-го калібру. Однак, чи надасть КНДР ці артилерійські боєприпаси РФ, поки залишається під питанням, передають Патріоти України.

"Про те, що Північна Корея щось може відправити до Росії я вже чую з 2022-го року, коли у росіян тільки почали з'являтися проблеми з боєприпасами. Щось ми їх так і не бачили, жодного разу. Навіть після візиту Сергія Шойгу до Північної Кореї ми не побачили якихось ешелонів через міст Дружби саме до Росії", - заявив він.

Коваленко висловився скептично щодо інформації про надання військової допомоги Росії. Водночас він заявив, що Північній Кореї дійсно є чим допомогти країні-агресорці.

"Там достатньо серйозна номенклатура боєприпасів 152-го калібру, 122-го калібру. Я не виключаю, що підіймалося питання щодо утилізації північнокорейських боєприпасів, які вже непридатні до використання. І Росія деякий час тому намагалася надати свою територію для утилізації... Але ми розуміємо, що це означає - це означає, що ці боєприпаси будуть іти на війну з Україною. Це розуміють і в Північній Кореї. Бачу, що Кім Чен Ин якось не дуже так квапиться надавати допомогу російським братам", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...