"Там просто постійно щось вибухає": У РДК прокоментували нібито підрив авто Міноборони РФ під Брянськом

Начальник штабу російського добровольчого корпусу Олександр "Фортуна" в ефірі інформаційного телемарафону прокоментував інформацію, що надходить сьогодні, про ситуацію в Брянській області і підірвану машину Міноборони РФ, передають Патріоти України.

"У Брянській області постійно щось вибухає, вони (російські військові - ред.) десь їздять і вибухають на своїх мінах, на ще на чиїхось мінах. Я так думаю, що це свідчить про рівень підготовки прикордонної служби, в першу чергу про це", - акцентував він.

Олександр "Фортуна" констатував, що замок на кордоні РФ невидимий: "Замок тільки в головах і в думці людей про те, що він існує". Також начальник штабу РДК відзначив місію на Білгородщині і відреагував на інформацію української розвідки про те, що Росія відійшла з деяких селищ на своєму прикордонні.

"На сьогоднішній момент в Бєлгородській області відбувається операція "Російського добровольчого корпусу" і Легіону "Свобода Росії". Існує така інформація про те, що частина адміністративного апарату управління вивезена за межі кудись. Начебто як є інформація, що вивезені жителі якихось сіл, але вона нічим не підтверджена. Є інформація про перекидання військової техніки та особового складу армії РФ на даний напрямок з ФРонту - це вже відповідає дійсності", - підкреслив "Фортуна".

Начальник штабу Російського добровольчого корпусу акцентував, що військова ціль першого етапу операції російських добровольців полягала в тому, щоб стягнути частину військ РФ з фронту в Бєлгородську область. "Ми ж всі слухаємо, як кажуть, що кордони Росії на замку, і тепер ми всі розуміємо, що замок, напевно, там іграшковий. Там є частини професійні, є прикордонники і ФСБ РФ, і десантники, і строковики, і мобілізовані. Але вони, як і раніше, не готові до подібних дій з нашого боку", - констатував "Фортуна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...