"Там у них теж є коригувальники": Жданов припустив, куди цілили окупанти під час масованого обстрілу заходу України

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Росія зосередилась на обстрілах західних областей України, оскільки сподівається там знищити іноземне озброєння. Про це він сказав у коментарі, передають Патріоти України.

Жданов наголосив, що окупанти розуміють, що обстрілами Києва нічого не доб'ються через систему ППО, а тому зосередили увагу на західних областях України. Він вважає, що окупанти там могли цілити по іноземному озброєнню.

"А в Івано-Франківській області, як уже раніше зазначалося, розташований військовий аеродром, де наші пілоти чекають відправлення на навчання до США. Але в той аеродром дуже складно влучити і він добре захищений, а ще так розташований, що не кожна ракета його знайде. Потрібно розуміти, що у ворога теж працює розвідка. І, на жаль, у нашому суспільстві є певний відсоток осіб, які здають координати місць зберігання. Тому вони (росіяни – ред.) і завдають вогонь по цих містах. Вони не можуть перекрити цей канал, але максимально намагаються його знищити. Тому цього разу ціллю став захід країни", – розповідає Олег Жданов.

Експерт зауважує, що точність російських ракет сумнівна, а тому вони і впали у Львові на дитячий майданчик, пошкодивши будинки довкола.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...