Танкова бригада вчилася завдавати втрат противнику

Окрема танкова Сіверська бригада вчилася на тренуваннях завдавати максимальних втрат противнику

Танкова бригада вчилася завдавати втрат противнику

Про це повідомляє пресцентр 1 ОТБр.

З метою підвищення умінь в тактичних діях у складі роти, з особовим складом танкових батальйонів бригади відбулися ротно-танкичні навчання.

За задумом навчань, танкові роти висунулись за визначеним маршрутом в район очікування.

Після розгортання в бойовий порядок, за сигналом, відбулося введення в бій головних сил.

Танки Т-64БВ ЗСУ. Січень 2021. Фото: 1 ОТБр


Танки Т-64БВ ЗСУ. Січень 2021. Фото: 1 ОТБр

Танкова бригада вчилася завдавати втрат противнику. Танки Т-64БВ ЗСУ. Січень 2021. Фото: 1 ОТБр

Перша танкова рота вийшла на рубіж із завданням завдати максимальних втрат противнику, не допустити його просування в глибину оборони.

Додатково рота повинна бути готовою до здійснення контратаки противника, з метою відновлення переднього краю оборони першого ешелону.

Кожна із танкових рот мала своє бойове завдання, одним із яких було – знищення опорного пункту умовного противника, здійснення відбиття контратаки батальйонних резервів противника та нападу повітряного противника.

«За підсумками навчань особовий склад добре впорався з поставленим завданням. Умовного противника – знищено. Мета навчань була досягнута», – підбив підсумки ТВО заступника командира бригади Роман ШЕРЕМЕТ.

Танкова бригада вчилася завдавати втрат противнику. Танк Т-64БВ ЗСУ. Січень 2021. Фото: 1 ОТБр

На тренуваннях 1-ша окрема танкова Сіверська бригада застосовувала свої танки Т-64БВ.

Нагадаємо, у грудні 2020 року було повідомлено, що до ЗСУ було передано партію модернізованих танків Т-64БВ та одну відремонтовану броньовану ремонтно-евакуаційну машину БРЕМ-2.




ДЖерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...