Танцював у Ташкенті про загиблих окупантів: Балєрун Полунін погрожує Узбекистану проблемами в офіційних стосунках з РФ

"Балєрун-путініст Сєрґєй Полунін за соло (оце валяння по сцені в нього називається "соло") в Ташкенті "із вдячністю загиблим російським солдатам, що захищають Родіну" під пісню Ярослава Дронова (воно ж Shaman) «Встанем» відгріб від Фонду культурних ініціатив Узбекистану - його підтанцьовці не оплатили добові і подали до суду на повернення взагалі всіх коштів, що виплатили балєруну раніше", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тепер балєрун Полунін просить допомоги в Росконсульства, рве на собі тєльняшку "Нам нельзя позволять такие вещи по отношению к себе" та погрожує Узбекистану проблемами в офіційних стосунках з РФ.
==
"Инцидент произошёл вчера в городе Ташкент после того, как я станцевал соло про погибших русских солдат. Песня [«Встанем»] добрая, песня про то, насколько мы им благодарны и что мы обязательно встретимся с ними снова.
Но сразу же после того, как я станцевал это соло, сотрудники Фонда культурных инициатив Узбекистана решили себе позволить орать на весь театр: «Кто разрешил ему танцевать под эту песню!»
Они позволили себе кричать на моих сотрудников, решили после этого не платить танцовщикам их суточные. И более того: решили судить нас и отсудить деньги, которые они уже заплатили.
И всё это потому что я станцевал под песню «Встанем» про погибших русских солдат, которые защищают нашу Родину. У меня просто нет слов…
Я очень хочу чтобы мне в этой ситуации помогло российское посольство в Узбекистане. Нам нельзя позволять такие вещи по отношению к себе. Так себя вести - это позор. И мы посмотрим, чем это закончится.
Не думаю, что судить русского артиста за то, что он танцевал и выразил свою благодарность солдатам, разумно. Просто нет слов. Не думаю, что это будет хорошо для русско-узбекских отношений, если меня будут судить".
==
Для "нет слов" Полуніна надто рясно пронесло слововиливом.))
Навряд чи з цього сусіди Росії, що настільки необачно відкрили кордони для недо-"мобіків", зроблять одразу належні висновки. Але якусь роль в прозрінні це однозначно має відіграти. Бо нахабні росіяни щиро відчувають себе господарями і благодійниками всюди, де ступить їхня нога. А місцевих, відповідно, вважають холопами, що мають бути вдячними за змогу прислужувати "господарям".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...