Карти відкривають таємницю: На кого у вересні чекає прибуток, а на кого - банкрутство, - таролог

Таролог відкрила що готують всім знакам Зодіаку карти Таро в фінансовій сфері у вересні.

Гороскоп Таро на вересень 2020 від відомого таролога підкаже, що карти приготували всім знакам Зодіаку у сфері грошей, успіхів на роботі і просування по кар'єрних сходах. Про це пише Styler, передають Патріоти України.

Таропрогноз склала український таролог Олена Саламандра. Експерт дала рекомендації кожному з нас, як досягти фінансових успіхів в перші дні осені.

Овен

Відмінний місяць для руху вперед до своїх цілей та успіху. Нові ідеї, натхнення, трудоголізм принесуть успіх, приємний грошовий бонус. Фінансова сфера порадує Вас. Чекайте прибутку, приємних витрат.

Телець

Нові ідеї втіляться в життя. На роботі проявіть себе з кращого боку. Продуктивні стосунки з колегами і керівництвом. Порадує невеликий, але приємний прибуток. Вдалими будуть невеликі покупки і придбання в дім.

Близнюки

Проявіть себе з кращого боку в професії. Потрібно показати свій характер, наполегливість, волю і працьовитість. Керівництво оцінить Вас по достоїнству. Основний прибуток очікується з роботи. Остерігайтеся фінансових авантюр. Вересень зажадає Вашої уваги до бюджету. Уникайте непотрібних витрат.

Рак

Стабільність, міцність своїх позицій в процесі. Допомога колегам. Відчуєте свою значимість. Багато справ залагодяться і порадують відмінним результатом. Чекає прибуток, грошовий бонус з роботи.

Лев

Продуктивний місяць у роботі. Багато зусиль принесуть результат, повагу оточуючих. Можливі нові співробітництва, прибуток. Очікується приємний грошовий бонус. Остерігайтеся фінансових авантюр. Не давайте в борг - гроші не повернуть, або дуже сильно затримають.

Діва

Робота у вересні вийде на перший план, порадує чудовими результатами. Проявіть лідерські якості. Керівництво зверне на Вас увагу. Бюджет зажадає Вашої уваги. Уникайте непередбачених витрат, імпульсивних покупок.

Терези

Продуктивність, хороші відносини з колегами і керівництвом. Робочі справи підуть в гору. Шанс невеликого прибутку, грошового бонусу. Якщо захочете придбати щось в будинок - покупка буде успішною.

Скорпіон

Уникайте трудоголізму, відкритих конфліктів з керівництвом і колегами. Правильно розподіляйте свої сили. Скороминучі складності, стрес. Остерігайтеся фінансових авантюр, уникайте давання грошей у борг.

Стрілець

У роботі дотримуйтеся наміченого плану, проявіть професіоналізм і зібраність. Сім разів відміряй - один відріж. Фінанси зажадають уваги. Ризик незапланованих витрат.

Козеріг

Остерігайтеся обману, пліток і неперевірених фактів. Хтось захоче підвести Вас, виставити в непривабливому світлі для своєї вигоди. Проявіть увагу до завдань, грошей, документів. Уникайте грошових авантюр. Кошти в цьому місяці краще зберігати, ніж витрачати.

Водолій

Багато завдань ляжуть на Ваші плечі, але Ви проявите себе з кращого боку. Прийде інформація про вирішення важливих робочих проблем. Навчання, розвиток. Фінансова сфера порадує надходженням, приємними давно задуманими витратами.

Риби

Робочі конфлікти з колегами тільки посилять Ваш професіоналізм та наполегливість. Стабільність в грошових питаннях. Намагайтеся утримуватися від спонтанних і непродуманих покупок.

Джерело: styler.rbc.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.