Таролог дав тривожний прогноз щодо нових атак росіян і назвав точні дати

Таролог і екстрасенс Роман Шептицький назвав найнебезпечніші дні поточного тижня (до 29 січня). Роблячи прогноз за розкладом карт Таро, він вказав на підвищені загрози, у тому числі для мирного населення в середу (25 січня), п'ятницю (27 січня) і суботу (28 січня), передають Патріоти України.

Шептицький заявив, що у цілому на Україну чекає складний тиждень, і закликав українців бути максимально обережними та уважними.

Масований удар РФ таролог не виключив у середу, 25 січня, в день народження президента України Володимира Зеленського, випали досить гострі карти.

Четвер Шептицький назвав знаковим днем для України.

"П'ятниця може бути напружена. Можуть начудити щось і спихнути провину на Україну", - зазначив екстрасенс.

А у суботу, за його словами, ворог захоче зібрати "урожай".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...