Таролог поділилась прогнозом, чи отримає Путін допомогу і притулок у Китаї

За словами Олексія Арестовича, Володимир Путін просить допомоги в Китаю. Таролог перевірила, чи отримає Путін притулок в Китаю. Таролог, екстрасенс, регресолог і біоенергет Людмила Хомутовська відповіла на питання про найбільш наболілі теми й розповіла про долю Путіна та чи допоможе йому Китай, передають Патріоти України.

Зі смертю диктатора не все так просто, вважає вона, й попереджає, що людей спробують заплутати. «Десь приблизно два місяці назад нам показали, що буде із дідом. І показали, що щось буде по дияволу. Я тоді казала, що можуть сказати, що він помер, а він живий. Або його приберуть й скажуть, що це був серцевий напад», ― каже вона.

Нещодавно радник ОП Олексій Арестович розповів російським журналістам, що Володимир Путін шукає допомоги в Китаю та просить собі там політичний притулок. «Чому Китай? Тому що це єдина країна, звідки його не видадуть американцям. Він збирається там відсиджуватися, писати мемуари. Ось його планування. Він надуває щоки щодо введення воєного стану, а сам вже домовляється з Китаєм, щоб „злиняти“. А куди будуть „линяти“ всілякі Суровікіни, Золотови та інші?», ― сказав тоді він.

Хомутовська перевірила, чи надасть Китай Путіну притулок, і яку допомогу він просить. «Проситься ― це не те слово. Він платить якісь величезні кошти для того, щоб йому дали політичний захист. А рішення немає, що йому дадуть. Там 50 на 50, і Сі Цзіньпін сидить і думає, чи давати йому захист», ― побачила таролог на картах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...