"Татаров і Малюк убивали чеченців у Києві": Зеленський зробив цікаву заяву під час пресконференції (відео)

Президент України Володимир Зеленський заявив, що заступник керівника Офісу президента України Олег Татаров разом із чинним главою СБУ Василем Малюком "убивали чеченців" у Києві на початку повномасштабного вторгнення РФ. Про це глава держави розповів 27 серпня під час пресконференції, її транслював Офіс президента в YouTube, передають Патріоти України.

Так Зеленський відповів на запитання журналіста "Української правди" Романа Кравця щодо ефективності діяльності команди Офісу президента. Кравець запитав, як Зеленський оцінює ефективність своєї команди – за особистою лояльністю чи результативністю, і у зв'язку із цим попросив президента оцінити деяких співробітників Офісу президента, наприклад, Татарова.

Зеленський відповів, що здивований запитанням Кравця, оскільки цю тему обговорювали на зустрічі із журналістами у форматі off the record (тобто коли її подробиць у ЗМІ не публікували), на якій, зокрема, були представники "Української правди".

"На [зустрічі] оф-рек я сказав про Татарова. Але якщо вам замало, я повторю. Я не хотів це казати. Це знають і Сполучені Штати, і всі: Олег Татаров разом із Василем Малюком убивали чеченців в Україні, у Києві, поки ви [журналіст УП] тут не були. Замало? Вигнати його, щоб його вбили росіяни? Я вже про це казав і сказав, що це непублічна інформація. Сказав усім медіа на нашій непублічній зустрічі", – заявив президент.

Жодних інших подробиць Зеленський не навів. Журналісти "Інтерфакс-Україна" припустили, що йдеться про чеченських диверсантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Президент Зеленський не помічає, як стає смішним - Юрій Ніколов

вівторок, 27 серпень 2024, 23:55

Біда. Президент Зеленський не помічає, як стає смішним. Його виправдання щодо залишення при собі корумпанта Татарова породили купу мемів. Люди реально ржуть над тим, як Татаров бігав по Києву стріляв чеченців. Бо мало хто може собі уявити це десь окрім...

Відкривали найкращі місця для успішних ударів і стежили за переміщенням живої сили і техніки ворога: Новітні британські дрони стали "ключем" для прориву ЗСУ в Курській області, — The Times

вівторок, 27 серпень 2024, 23:25

Сили оборони України застосували різні види безпілотників під час прориву в Курській області. Серед них особливо ефективними виявились особливі британські пристрої. Завдяки цим БПЛА українці бачили найкращі місця для успішних ударів і стежили за перемі...