"Техніка стара, в поганому стані": Окупанти "засвітили" новий пункт перекидування танків у Криму (фото, відео)

Партизанський рух українців і кримських татар "Атеш" зафіксувало перекидання через залізничний вокзал в Євпаторії танків Т-62. У своєму Telegram-каналі вони опублікували фотографії з міста, передають Патріоти України.

"Нашими агентами була проведена розвідка перевантаження різної техніки ЗС РФ на залізничний вокзал в Євпаторії. Зокрема, було зафіксовано перекидання десятка танків Т-62 і стільки ж БРЕМ-1 з РЕМ-КЛ", - йдеться в повідомленні.

Партизани відзначили, що БРЕМ-1 призначена для евакуації застряглої і пошкодженої техніки (БТР, БМП, БМД, танків та ін.), в тому числі і з-під вогню противника, а БРЕМ-1 призначена для проведення ремонту, надання допомоги водіям у проведенні технічного обслуговування і теж евакуації армійської автомобільної техніки.

"Примітно, що все частіше ми помічаємо перекидання старих поколінь танків в поганому стані і різної техніки для ремонту. Відсутність нових зразків танків на полі бою і заміна їх старими не сильно підніме вогневу міць окупантів. Але в будь - якому випадку, ми працюємо над тим, що б нічого не доїхало до фронту", - зазначили в русі "Атеш".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше ніяких інших формул немає - Портников

субота, 7 вересень 2024, 21:43

З РФ можливі перемовини про припинення вогню, і лише за деяких умов. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я виходжу з аксіоми, що російсько-українські перемовини про закінчення війни в принципі неможливі. Про це...