Телеглядачки розчаровані: Перша "холостячка України" Ксенія Мішина обрала переможця, але кажуть, кавалер їй не пара

Що ж, чи склалися стосунки Ксенії та "кварталівця" після проекту, дізнаємося вже дуже скоро.

Ксения Мишина и Александр Эллерт18 грудня в Україні завершився романтичний проект каналу СТБ "Холостячка". Головна героїня Ксенія Мішина на очах у мільйонів глядачів зробила свій остаточний вибір, який сильно розчарував шанувальників шоу. На їхню думку, Олександр Еллерт їй не пара, зазначають Патріоти України.

У соціальних мережах почалося бурхливе обговорення фіналу шоу. Багато пишуть, що сподівалися, що переможе здоровий глузд та жіноча мудрість (тобто Олексій), але кохання засліпило та затьмарило Ксенії розум.

Фоловери Мішиної не зрозумілий її вибір, адже героїня сама не раз говорила, що в Льоші поєднуються всі найкращі чоловічі якості, і з ним вона завжди відчуває себе надійно та спокійно. Він - єдиний чоловік, в якому вона впевнена на 100%. До того ж, Олексій серйозно налаштований на сім'ю і вже готовий стати батьком, що для Ксенії теж важливо, адже вона сама виховує 8-річного сина Платона.

Але в фіналі шоу Мішина вирішила зробити вибір на користь веселого коміка Олександра Еллерта, який живе сьогоднішнім днем. А своєму спокійному майбутньому з Олексієм - сказати "ні".

Олексій Тригубенко

Що ми знаємо про Олександра Еллерта і як виглядає новоспечена пара - далі в матеріалі.

Олександру Еллерту 28 років (Ксенії Мішиній - 31), і до цього часу шоумен вже був двічі одружений. Зі своєю першою дружиною Еллерт познайомився ще в роки студентства. Через якийсь час пара вирішила узаконити свої стосунки.

"Не було якоїсь неймовірної історії пропозиції руки й серця, - згадав Еллерт в інтерв'ю "Каравану історій". - Просто сказав: "Давай одружимося. Дивись, яка дата прикольна 07.07.07". Розповіли батькам про рішення. Мама, звичайно, була трохи в шоці, що зарано одружуся".

Але шлюб майбутнього шоумена доволі скоро дав тріщину - вже через два роки Еллерт став холостяком. Що правда, за сумісництвом і татом. Причиною розлучення подружжя стали різні характери і погляди на життя - Еллерт любив активний відпочинок, шаленство, але не бачив взаємності з боку дружини.

Вдруге Олександр одружився лише через сім років, але й в цьому випадку все почалося з дружби, нею і закінчилося. Пара вирішила повернутися до дружніх стосунків і теж вирушила до ЗАГСу зняти офіційний статус.

Олександр Еллерт з дочкоюФото: Instagram / Еллерт Олександр

Як уже згадувалося вище, від першого шлюбу у чоловіка є дочка - 12-річна Еля. Незважаючи на розлучення з першою дружиною, шоумену вдалося знайти спільну мову й зберегти стосунки з дитиною - вони разом проводять вихідні, подорожують.

Від батька Еля успадкувала любов до творчості та письменництва. Сьогодні дівчинка пише свою книгу коміксів, яку Еллерт має намір видати.

Сьогодні Олександр Еллерт тісно співпрацює з акторами "95 Кварталу" як автор жартів та замальовок. Свого часу з Володимиром Зеленським та Євгеном Кошовим він познайомився після шоу "Розсміши коміка", на якому переміг. Разом з цим шоумен заробляє як ведучий заходів.

Коли канал СТБ оголосив про плани запустити шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною, Еллерт почав жартувати в соцмережах, що неодмінно стане його учасником. Як виявилося, жарти не зовсім були й жартами. Але завдяки їм шоумен заочно познайомився з актрисою.

За словами Еллерта, він давно звернув увагу на Мішину, і напевно спробував би познайомитися ближче, якби не шоу. Хоча шоумен і не став приховувати, що це було б непросто: "Тому що чоловіки боягузи. Вони бояться. - зазначив він. - Я не кажу про те, щоб голим пробігти по готелю, стрибнути з моста чи піти одному проти чотирьох. Але вони бояться жінок, які їм подобаються. Що їм відмовлять або не зрозуміють".

Фоловери Мішиної досі згадують, як Еллерт жартома пророкував їй нове прізвище - Сашина. Чи судилося збутися цим жартам "кварталівця", покаже час.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...