Телеведучий, котрий добровольцем вступив до війська, показав, як ЗСУ ведуть розвідку на фронті (відео)

Даніель Салем

На початку російсько-української війни телеведучий пішов у тероборону, але потім потрапив на передову у підрозділ розвідки.

Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який із початком війни пішов захищати Батьківщину, показав відео з передової. Цим він поділився на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, він у соціальній мережі розмітив відео, на якому показав, як ЗСУ проводять розвідку місцевості. При цьому знаменитість не розповів, де перебуває разом із товаришами по службі, втім, натякнув, що десь у Херсонській області.

"Розвідка - це далеко не завжди стрільба. Найчастіше - це багато і довго йти. Найбільше вона тренує - терпіння та витривалість. Хотів би вам зізнатися, де ми, але - військову таємницю ніхто не скасовував. Можу лише натякнути: ще кілька кілометрів й підкупили б на херсонському базарі кавунів... Але сезон довгий. Скоро", - написав він.

Водночас Салем зізнався, що музикант Коля Сєрга називає його великогабаритним вантажем.

"Коля Сєрга мене називає 600-й (великогабаритний вантаж). І додає: мовляв, якщо мене поранять, то ніхто не захоче мене нести", - заявив Даніель.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...