Тепер боїться помсти місцевих: Колаборантка з Херсонщини поскаржилася, що окупанти кинули її з "евакуацією" (фото)

Колаборантка з Козачих Лагерів на Херсонщині Людмила Імшеницька поскаржилася, що російські окупанти "кинули" її з евакуацією. Тепер зрадниця побоюється помсти українських патріотів і не знає, як вибратися з поки ще окупованого селища. Як повідомили у Telegram-каналі "База зрадників Херсону", до окупації жінка була безробітною. Зараз Імшеницька обіймає посаду директорки Будинку культури, передають Патріоти України.

Своїми скаргами колаборантка поділилася в одному з місцевих чатів. Вона бідкалася, що давно співпрацює з "адміністрацією" і сподівалася на якусь "подяку". "Але як тільки почалася заваруха – всі телефони мовчать", – розповіла зрадниця. Вона також розповіла, що отримала погрози від місцевих жителів, які очікують приходу ЗСУ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...