Тепер Степанов вважає, що транспорт - це "критична інфраструктура", - політтехнолог Голобуцький

І вже є заява Ради церков: "Храми мають бути відкритими у вихідні". Бо ж "різдвяний піст".

"Уряд таки запровадив частковий локдаун - у вигляді "карантину вихідного дня" на 2 тижні, до кінця листопада, змінивши постанову №641 (про зонування - тепер зон не буде, запроваджується загальна "помаранчева" для всіх територій)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Робочий тиждень працюють заклади харчування, спортивні зали, транспорт, готелі, але з обмеженнями. А на вихідні 48 годин заборонено працювати закладам харчування ("тільки на винос"), торговим центрам, фітнес-центрам, магазинам (крім аптек, продуктових і АЗС і супермаркетів, де мінімум 60% товару - продукти).
Ну і вже є заява Ради церков: "Храми мають бути відкритими у вихідні". Бо ж "різдвяний піст". Що на це скаже влада, побачимо.
Також не зупинятимуть транспорт. Тепер Степанов вважає, що це "критична інфраструктура" - з весни в нього кардинально помінялась думка, бо тоді спокійно зупинили і транспорт.
===
Якщо все настільки серйозно, то треба було зупиняти і транспорт - чи повертатись до системи перепусток для громадського транспорту. Але найпевніше все закінчиться таким самим фарсом, як і навесні: поліція виловлюватиме окремих громадян без масок, а нічні клуби спокійно працюватимуть.
Загалом більше схоже на те, що влада просто добиває бізнеси, передусім рестораторів, розважальний сектор і роздрібну торгівлю (треба було з купою порушень будувати десятки і сотні величезних ТРЦ, щоб зараз вони стояли порожні й темні з вивісками "Оренда"). Протести й звернення не справили на владу жодного враження. А якщо ці два тижні ще й працюватимуть "Епіцентри", як і навесні, то це буде вироком".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...