"Теперь у президента не будет отговорок, если суды признают национализацию "Приватбанка" незаконной", - фінансист Фурса

Нехай олігарх витрачає свої гроші де завгодно, але після того, як розплатиться з платниками податків, компенсувавши ту суму, яку Україна витратила на порятунок "Приватбанку".

"Конституционный суд признал указ о роспуске Верховной Рады конституционным. Судебная система взяла под козырек", - пише фінансист Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ну что же, теперь у президента не будет отговорок в том случае, если суды признают национализацию "Приватбанка" незаконной. Надо закрыть этот вопрос и убрать ключевой риск, который остается в экономике Украины и угрожает макроэкономической стабильности, не давая снижать ставку НБУ.

Логично ведь ожидать, что во всех судах будут отстаиваться интересы украинских граждан, а не Коломойского. Тем более, теперь очевидно, что возможности для этого есть и нужна только политическая воля.

Это гораздо важнее, чем заставить Игоря Валерьевича тратить деньги на Донбассе. Пусть тратит свои деньги где угодно, после того, как расплатится с украинскими налогоплательщиками, компенсировав ту сумму, которую Украина потратила на спасение "Приватбанка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...