Тепер усюди будуть "візитки Малюка"? Голова СБУ став для Путіна ціллю номер один, - джерело

Російський диктатор Володимир Путін прагне ввести в оману широку громадськість та "повісити" відповідальність за теракт ісламістів у концертному залі "Crocus City Hall" на голову Служби безпеки України Василя Малюка. Про це кореспонденту УНІАН повідомило поінформоване джерело з посиланням на дані спецслужб, передають Патріоти України.

Зокрема, дані спеслужб свідчать, що голова СБУ Малюк став для Путіна ціллю №1. "Росіяни хочуть "повісити" теракт у "Crocus City Hall" на голову СБУ Василя Малюка і оголосити його "головним терористом". Також він визначений в Кремлі ціллю №1", - наголошує джерело.

Зокрема, Путін не може пробачити СБУ два удари по Кримському мосту, особливо перший, який був "приурочений" до дня народження російського диктатора, а також атаки морських дронів "Sea Baby" на кораблі РФ у Чорному морі. Ще однією больовою точкою, по якій вдало б’є СБУ, стали нафтопереробні заводи країни-бензоколонки. Також Служба безпеки успішно протидіє російській агентурі в Україні. "Тож не виключено, що у закатованих таджиків, затриманих після теракту, "випадково" знайдуть ще й "візитки Малюка", - зазначило джерело.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...