Тепер у МВС буде чотири міністри. Це президент, потім міністр, потім керівник Офісу президента і його заступник Татаров, - екс-заступник генпрокурора Чумак

Для того, щоб в міністерстві все поміняти, потрібно буде до півроку. Але запитання: хто визначатиме кадрову політику? Про це пише екс-нардеп та екс-заступник Генпрокурора Віктор Чумак, зазначають Патріоти України.

"16 липня Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. Того ж дня президент Володимир Зеленський взяв участь у представленні його в МВС.

Президент Зеленський хоче бути причетним до всього, призначення будь-якого міністра, керівника служби, суддів. Людина перебирає на себе практично всі повноваження в країні. Ну тоді буде за все відповідати.

Тепер знатимемо, Монастирський – це міністр Зеленського, Шмигаль – теж його прем'єр, як і решта міністрів. І бігають вони не до Шмигаля, а в Офіс президента.

Для того, щоб в МВС все поміняти, потрібно буде до пів року. Але запитання: хто визначатиме кадрову політику? Зрозуміло, що в цьому органі зараз всюди стоять люди Авакова, аж до керівників обласних управлінь. Монастирський – людина молода, не з системи. Він – політик.

Якщо захочуть почати міняти людей, це буде розбалансовувати всю систему. Міняти почнуть, але не Монастирський, а Єрмак, Татаров.

Зараз буде чотири міністра. Один міністр – це президент, потім міністр, потім керівник Офісу президента і заступник керівника ОП.

Ну, можливо, спочатку тиждень Монастирський поговорить із Аваковим, щоб дізнатися ситуацію. А далі буде бігати в ОП. Тому що там ухвалюють рішення. А хто там з ним буде розмовляти? Кожного разу президент? Ні. Буде Єрмак або Татаров. А скоріше за все Єрмак скине все на свого заступника. І Татаров фактично буде керувати міністерством.

Спочатку тиждень Монастирський поговорить із Аваковим, щоб дізнатися ситуацію. А далі буде бігати в ОП. Тому що там ухвалюють рішення

Якби міністром призначили Татарова, це б викликало неабиякий спротив суспільства.

Із всіх депутатів фракції "Слуга народу" Монастирський, напевно, найсильніший на посаду міністра внутрішніх справ. Принаймні має достатньо теоретичної підготовки, добре теоретично розуміється на роботі правоохоронних органів. Зрозуміло, що практика сильно відрізняється від теорії. Але принаймні він знає, як повинні працювати. Питання: як будуватиме?

Проблема поліції, що слідчі, кримінальний блок взагалі не реформований. Ситуація складна.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...