Тепер вони "в растєряності": Журналіст - про зміну настроїв жителів Маріуполя, які підтримували РФ

Журналіст Микола Осиченко розповів, що після початку операції Збройних сил України у Курській області настрої жителів тимчасово окупованого Маріуполя, які раніше підтримували Росію, змінюються. Таку думку він висловив у етері Еспресо, передають Патріоти України.

Зокрема, він розповів, що проводить прямі етери у YouTube та Tik Tok, до яких доєднуються жителі тимчасово окупованих територій України. "Цієї ночі і тиждень тому я помітив дуже цікаву тенденцію: ті люди з Маріуполя, які не підтримують нас, які не чекають нас, а підтримують Путіна, Росію, стали не такі бадьорі. У них вже немає лозунгів на кшталт: Росія, друга армія світу, - вони розгублені, "в растєряності". Тобто вони мені кажуть: "Слухай, ну ми не розуміємо, що там робиться в Курській області, ми не розуміємо, що з Путіним, він так не міг, він повинен був жорстко якось відповісти, але ж цього немає". І я так бачу, що до них починає доходити, що Росія там не назавжди, це очевидно", - розповів він.

Журналіст зазначив, що настрої змінюються навіть у раніше активних захисників Путіна. "Вчора була розмова вже десь о 2.00 вночі з одним з таких "упоротих", який протягом року включався в ці ефіри і коментував щось з матюками, мовляв, ви такі-сякі. А вчора від нього не було жодного матюка, вчора ми з ним доволі спокійно подискутували про те, що немає ніякої стратегії Путіна в Курській області. Тобто я бачу їхню розгубленість, таку дику. І думаю, що вони вже починають шукати свої українські паспорти", - додав Осиченко.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, - британський політолог

неділя, 18 серпень 2024, 20:02

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, не кажучи вже про те, що настав час укладати мир. При цьому після захоплення ЗСУ частини Курської області дехто відчуває злість на українців як ніколи. Про це у своїй статті для The S...

ЗСУ оволоділи важливим опорним пунктом курського Посем'я, на півдорозі між вже звільненим Кореневому та ще підконтрольним путіністам Глушковим

неділя, 18 серпень 2024, 19:30

Апанасівка Курської області - під контролем ЗСУ. Бійці 501 ОБМП зняли в селі російський прапор і повісили український.