Теплі брюки - на часі: Надзвичайно стильні моделі будуть у моді цієї зими (фото)

Якщо ще не придбали, то саме пора приглянути теплі та елегантні штани на осінньо-зимовий період.

Восени одяг має бути не тільки модним, а й практичним. І якщо ви підібрали для нових луків кілька варіантів трикотажних суконь, радимо також приглянути теплі штани на осінньо-зимовий період. theLime ділиться з вами простими рекомендаціями, з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно, передають Патріоти України.

Якщо у вас ідеальна фігура, у вашому гардеробі точно повинні бути звужені штани з жакардової тканини з високою посадкою. З такою моделлю можна скласти багато універсальних образів як для ділової зустрічі, так і для походу в театр. Надягайте їх з однотонним светром, а лінію талії підкресліть тонким поясом. Доповніть лук маленькою сумочкою та стильними ботильйонами на шнурівці.

Для повсякденних образів підійдуть теплі брюки із кашеміру. Одягайте світлі штани, а всі інші деталі луку – водолазку, черевики, капелюх, клатч, аксесуари – контрастного чорного кольору. Зверху накиньте утеплене пальто і сміливо вирушайте у справах.

Ще одна модель штанів, яка точно має бути у гардеробі кожної модниці, – це широкі палаццо. Ви можете вибрати модель як із однотонної тканини, так і з принтом. Наприклад, одягайте сірі штани-палаццо з вовни, однотонний гольф із блискавкою, а зверху накиньте піджак або шкіряну куртку. Доповніть образ взуттям на підборах та стильною шкіряною сумкою.

Ще один варіант, з чим можна носити однотонні палаццо, - стильний кроп-топ з високим горлом і піджак у "гусячу лапку". Доповніть лук палантином контрастного кольору, шкіряними рукавичками, клатчем та тонким ременем. Якщо збираєтесь на неформальну зустріч, надягайте зручні угги або утеплені кросівки.

А тим модницям, які полюбляють нестандартні речі, радимо приглянути розкльошені штани-комбінезон. Така річ візуально подовжує ноги та підкреслює силует. Одягайте його з однотонною бавовняною водолазкою контрастного кольору, а зверху накиньте жакет. Доповніть образ черевиками на масивній підошві та непомітними аксесуарами.

Ще один стильний варіант - вовняні брюки-слоучі з картатої тканини. Зробіть унизу штанин підворотт та надягайте їх із теплим светром і черевиками на шнурівці. Доповніть лук курткою та маленькою сумкою через плече.

Також можна приглянути штани вільного крою із защипами біля пояса. Носити їх можна з блузами, светрами та водолазками. Наприклад, надягайте коричневі штани та яскраво-зелений джемпер, а взуття та аксесуари підберіть у тон до штанів. Зверху накиньте короткий пуховик, а доповнять образ тепла шапка та шарф.

Ще один варіант – широкі штани із ангори. Таку модель можна вдягнути як удома, так і на прогулянку. Доповніть лук водолазкою і зручними черевиками-"мартінсами", а також короткою дублянкою.

Також для осені та зими можна підібрати штани з еко-шкіри. Вибирайте модель з утеплювачем, високою посадкою та злегка звужені донизу. Носити їх можна зі светром оверсайз та грубими черевиками на шнурівці. Доповнять лук невелика сумка та короткий пуховик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...