Тепліше, ніж років 20-30 тому, але..: Синоптики попередили про зниження температури в 2021 році

В 2021 році метеорологи не прогнозують температурних рекордів.

Співробітники Метеорологічного бюро Великобританії дали прогноз на 2021 рік і підкреслили, що він буде набагато холодніше, що 2020-й, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Британські фахівці відзначили, що похолодання буде значним, однак наступний рік не стане винятком у низці років, які метеорологи визнали найтеплішими за всю історію метеоспостережень. «Вчені Метеорологічного бюро Великобританії прогнозують, що в 2021 році у всьому світі буде трохи прохолодніше. В результаті погодного явища Ла-Нінья температура знизиться, але парникові гази залишаться найбільшим впливом», - попередили співробітники метеорологічного бюро. Крім того, вони розповіли, як виникає погодне явище Ла-Нінья.

Спочатку потужні вітри починають переносити теплі води у верхньому шарі Тихого океану в напрямку Філіппін. Пізніше на поверхню починають підніматися холодні води з великої глибини. Такий процес може привести до зниження температури на 2 градуси в середньому на планеті, але в 2021 році метеорологи не прогнозують температурних рекордів. У той же час вони додали, що процеси глобального потепління продовжаться, наступний рік все одно буде тепліше, ніж років 20-30 тому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...