Теракт на Каховській ГЕС: Блогер-колаборант випадково підтвердив спланований підрив греблі окупантами

Кримський блогер-колаборант Олександр Таліпов мимоволі підтвердив, що російські військові знали про майбутній теракт на Каховській ГЕС та завчасно оголосили евакуацію. Про це повідомляє ГУР Міноборони України з посиланням на допис в його Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Зокрема, Таліпов обурився заявами так званих російських “військових блогерів”, які повідомляли, що особовий склад окупантів кинули на островах і вони “в критичному стані ледь не на дерева залізли”.

Насправді, як пояснив Таліпов, це все фейк. “Зв’язався з нашими хлопцями. З островів вийшли всі. О третій ночі вже нікого не було. Втрат жодних немає. Тому вся інформація, яка публікується в цьому ключі, нахабна брехня”, - стверджує він, тим самим підтверджуючи, що про теракт окупантам було відомо заздалегідь.

“Є висока вірогідність, що після широкого розголосу цієї інформації, Таліпова традиційно спробують оголосити "ворогом народу" чи "агентом українських спецслужб". Втім, кількість подібних свідчень дедалі зростає. Всі вони стануть додатковими доказами на майбутньому трибуналі”, - зауважили в ГУР Міноборони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...