Звертайтеся вчасно! Термін подання заявок на отримання допомоги в рамках єПідтримка обмежений

Названо останній день для подання запиту на отримання матеріальної допомоги єПідтримка.

Кабінет міністрів України обмежив термін подання заявок на отримання допомоги у розмірі 6,5 тис. грн у рамках державної програми єПідтримка до 31 березня 2022 року, інформують Патріоти України.

Про це свідчить постанова Кабміну від 24 березня 2022 року №353. У документі йдеться, що останній день для подання запиту на отримання матеріальної допомоги єПідтримка – це 31 березня 2022 року.

Через повномасштабний напад Росії на Україну держава ухвалила рішення про підтримку громадян, які опинилися у містах та населених пунктах, де відбуваються активні бойові дії.

7 березня Кабмін затвердив перелік областей, мешканці яких можуть одержати одноразову допомогу у розмірі 6,5 тис. грн.

Програма розповсюджується на декілька регіонів: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області, а також Київ.

Матеріальну допомогу можуть отримати наймані працівники, за яких сплачено ЄСВ, а також фізичні особи-підприємці всіх груп, які подали податкову звітність за 2021 рік або за 4-й квартал 2021 року.

Уряд направив на підтримку українців близько 21,45 млрд грн, що дозволяє виплатити по 6,5 тис. грн 3,3 млн громадянам. Кошти держпідтримки можна витратити без обмежень.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...