Тетяна Крупа була номером один у списку Слуги народу на виборах у 2020-му до місцевих рад, - нардеп

Народний депутат, член фракції Слуга народу, член Комітету Верховної Ради з питань правової політики Сергій Демченко розповів, що голова Хмельницької обласної медико-соціальної комісії, заарештована за підозрою у незаконному збагаченні, на виборах до місцевих рад у 2020 році була номером один у списку Слуги народу, передають Патріоти України.

«Я можу сказати про те, що відповідну особу (Тетяну Крупу — ред.) виключено з фракції Слуга народу, незважаючи на те, що вона була, наскільки я розумію, номером один на виборах у 2020 році до місцевих рад. І якщо ти номер один, то ти точно впливова особа на своїх колег чи знайомих з відповідного регіону», — заявив Демченко.

Нардеп також висловив думку, що навряд чи хтось із високопосадовців з партії Слуга народу родом з Хмельниччини буде заважати або якось впливати «на відповідні процеси (на розслідування щодо Тетяни Крупи — ред.)». «Тим паче, що нас очікує виключення з депутатства відповідної особи, що також буде незайвим для об'єктивного розслідування, на мою думку, — щоб не були зв’язані руки з якимось політичним моментом з боку правоохоронних органів», — додав він.

7 жовтня у партії Слуга народу повідомляли, що Тетяну Крупу виключать зі складу депутатів Хмельницької облради в рамках імперативного мандата.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...