Теж "тромб відірвався"? У Росії знайдено мертвим сина голови найбільшої нафтогазової компанії

У Росії знайдено мертвим сина голови найбільшої нафтогазової компанії «Роснєфть» Ігоря Сєчина – Івана, який обіймав керівну посаду у компанії. Про це написав один із колишніх керівників нафтової компанії «ЮКОС» Леонід Невзлін у соціальній мережі X, посилаючись на запис у реєстрі спадкових справ, передають Патріоти України.

За даними росЗМІ, Іван Сєчін помер ще 5 лютого у віці 35 років. «Які дивні збіги... Сьогодні, коли ми згадували з моїми друзями і партнерами, з чого почалася війна Кремля проти ЮКОСа, а саме — з доповіді Михайла Ходорковського про корупцію на засіданні РСПП, саме сьогодні я дізнався про те, що Ігор Сєчін щойно втратив сина. Та сама людина, яка сфабрикувала всю дуту і криваву справу проти нас», – ідеться в публікації.

Згідно з наявною інформацією, спадщина оформлена на Івана Ігоровича Сєчина 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський глухий кут, будинок 3. Ця будівля раніше згадувалася як «будинок для соратників Путіна», а росЗМІ писали, що там мешкав й Ігор Сєчін.

Російські Telegram-канали, посилаючись на джерела, повідомили, що причиною смерті Івана Сєчина у РФ назвали «відірваний тромб». Водночас Сєчин-старший заборонив співробітникам СКР, ФСБ та іншим силовикам займатися питаннями смерті сина.

Видання «Медіазона» вказало на те, що у згаданому записі йдеться про Івана Ігоровича Сєчіна 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський тупик, будинок 3. Як зазначають ЗМІ, раніше портал РБК писав про цю будівлю як про «будинок для соратників Путіна», у якому, зокрема, проживав глава «Роснефти».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...